Зв'язатися з нами

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Електронна пошта: Cathy001@gdbahe.com

Додайте: будівля 51, 1850 р., Chuangyi Garden No. 200, проспект Східної Fangcun, район Liwan, Гуанчжоу, Китай

Високий профіль та елегантний внутрішній стадіон Curtain Wall Aluminium Panel Project Dec 13, 2017

Цей стадіон розташований у Каліфорнії під назвою Робертс Павільйон, є    нещодавно побудований критий стадіон коледжу ліберальних мистецтв у Каліфорнії. Павільйон Робертс використовує стінові панелі з алюмінієвої завіси PVDF для зовнішнього оформлення, вся зовнішність благородна і яскрава, залучення багатьох людей має імпульс для відвідування та насолодитися цим зовнішнім виглядом. Зовнішня шторна стінка флюоро-вуглецева алюмінієва панель має характеристику стійкості до атмосферного повітря, стійкість до вивітрювання може досягати 30 років і залишати колір не зникає.


5.jpg


Робертс Павільйон також винятково блискучий і блискучий вночі. Сьогодні панель стінових панелей з алюмінієвої завіси PVDF поступово застосовується до проектів Wanda, Wal-mart та інших великих музеїв, торгових центрів.


1.jpg



4.jpg



Зал відпочинку Roberts Pavilion використовував алюмінієву стільникову панель як стельовий декор, панель алюмінієвих стільникових панелей може мати ефект звукоізоляції, це високоякісний будівельний матеріал для декору інтер'єру.

3.jpg


Але фітнес-зона Робертс Павільйон є більш низькою ключовою, використовуючи стелю з алюмінієвого профілю з деревини , з одного боку, посилює повітряний потік простору, але також підвищує гнучкість дизайну інтер'єру та декоративність для застосування прямокутної алюмінієвої трубки .


2.jpg